HABERLER  »  TUTSO Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

26 Şubat 2024 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2024 yılı Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TUTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Şubat ayı meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.

2024 yılı Ocak ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.

2024 yılı Ocak ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı tarafından yapılan açıklama yeni belirlenen Nace kodlarının hangi gruplara eklenecekleri görüşülerek karara bağlandı.

Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Aydın “Üye İhtiyaç Analiz Toplantılarımız Sürüyor”

TUTSO’nun 2024-2027 stratejik planını hazırlamak ve üye ihtiyaçlarını analiz etmek üzere başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Bugün itibari ile 12 meslek grubumuzun toplantısını gerçekleştirdik. Çalışmamıza yoğun bir katılım gerçekleştiren sorun ve taleplerini bizlerle paylaşan değerli üyelerimize buradan teşekkür etmek istiyorum. Çalışmamız kapsamında üyelerimizin bireysel, sektörel sorunlarını raporluyor ve çözüm için üst mercilere iletiyoruz. Aynı zamanda gelen talepler doğrultusunda Odamızın gelecek dönem çalışmalarını planlıyoruz. 8. meslek grubu 9.meslek grubu ve 10.meslek grubu toplantılarımızla çalışmalarımız önümüzdeki günlerde devam edecek” dedi.

8-10 Mart tarihlerinde TOBB’un davetlisi olarak TOBB meclis üyeleri eğitim çalışması için Ankara’ya gideceklerini belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, meclis üyeleriyle birlikte toplantıya katılacaklarını belirtti.

Aydın “Tüm Adaylara Başlarılar Diliyoruz”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine değinen başkan Aydın “İlimizin ve İlçemizin  yerel idarecileri olarak Büyükşehir Belediye başkanı, İlçe Belediye başkanı ve İlçe belediye Meclisi ve mahalle muhtarlarının seçimini gerçekleştireceğiz. İlçemize hizmet etmek için aday olan tüm adaylarımıza buradan bir kez daha başarı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçenin, ekonomik ve Sosyal gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda paydaş olarak mutlak birlikte hareket edeceklerini belirten Aydın, toplantıya misafir olarak katılan İYİ Parti Turgutlu Belediye Başkanı Ahmet Orhan’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

TUTSO’nun meclis toplantısına misafir olarak katılan İYİ Parti Turgutlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Orhan, seçim çalışmaları ve yapacak olduğu projeler hakkında bilgiler verdi.

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası