HABERLER  »  TUTSO Stratejik Plan Çalışması Paydaş Toplantısı Gerçekleştirdi

TUTSO Stratejik Plan Çalışması Paydaş Toplantısı Gerçekleştirdi

06.03.2020 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2020 - 2023 yıllarına ait stratejik planlama çalışmaları kapsamında, paydaş kurumların temsilcileriyle toplantı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan TUTSO bünyesindeki 15 Meslek Komitesinin üyelerinin yer aldığı müşterek meslek komitesi toplantısı sonrasında şimdi de paydaş kurum temsilcileriyle Stratejik Plan Çalışması Swot analizi gerçekleştirildi.

TUTSO’nun 2020-2023 yıllarını içerecek stratejik plan hazırlık çalışmaları kapsamında yürütülen paydaş toplantısına katılımlarından dolayı etkinliğe katılanlara teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın “Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızın asli görevlerinden biriside bulunduğumuz ilçede ekonomik sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak, bu hususta başta Turgutlu Kaymakamlığımız, Turgutlu Belediyemiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odalarımız, Üniversitemiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızla eşgüdümlü ve birlikte hareket etmeyi gelenek haline getirdik. Tüm paydaşlarımızla iletişimimizi kuvvetlendirerek sorunlara ortak çözümler aramaya gayret ettik. İşbirliği içerisinde güzel çalışmalar ortaya çıkardık. Bugün sizlerden beklentimiz önümüzdeki 4 yıllık süreç içerisinde çıkaracağımız yol haritası için sizlerin desteği olacak. Kurumumuzun mevcut durum tespiti ve gelecek planlamasına katkı sağlamanızı rica ediyoruz. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasından beklentileriniz, çalışma önerileriniz, katılım ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızın en önemli kurumsal değerlerinden biriside ben yok biz varız söylemidir. Biz birlikte daha güçlüyüz” dedi.

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın açılış konuşmasının ardından, Elzem Akademi Genel Müdürü Teyfik Bıyıklı tarafından katılıcılara yapılan çalışma hakkında bilgiler verildi.

Etkinliğe Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, İlçe Garnizon Komutanı Albay Kenan Peşternik, Belediye başkanı Çetin Akın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, MCBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ersin Aslan, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları başkanları, kamu ve özel kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası