HABERLER  »  TUTSO SEKTÖREL SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ DİNLİYOR

TUTSO SEKTÖREL SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ DİNLİYOR

23.03.2017 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak meslek gruplarımızda yer alan üyelerimizin sorun ve çözüm önerilerinin tartışıldığı geniş kapsamlı toplantılar düzenlemeye devam ediyoruz.

Sigortacılık ve Bankacılık sektöründe yer alan üyelerimizle Odamızın 4. Katında faaliyete başlayan Elit Restaurant Ltd. Şti. de yapılan kahvaltılı toplantıya TÜSAF(Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, MASAD (Man Sigorta acenteleri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Galip ÖZBERK, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, yönetim kurulu üyeleri ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı sigorta acenteleri ve Banka Şube Müdürleri katıldı.

Sigortacılık ve Bankacılık faaliyetlerinin iş dünyası için önemine dikkat çeken Faruk AYDIN üyelerimizin ticari işleri ile ilgili riskleri sigortalamaları ve konu hakkında bilgili bir şekilde sigortacılık hizmetlerinden faydalanmaları gerektiği ifade ederek her iki faaliyet kolunun da üyelerimiz açısından önemine dikkat çekti. TÜSAF(Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu)Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyük Çelebi bu toplantının organizasyonundan dolayı teşekkür ederek sigortacılık faaliyetinde bulunan yerel acentelerimizin desteklenmesi gerektiğini ellerindeki ürün portföyünün iyi bir şekilde anlatılması gerektiğini, iş dünyasındaki risklerin sigorta kapsamına alınarak sonradan ortaya çıkabilecek zararların tanzimi noktasında önemli bir işlev üstlendiklerini bu hususta daha kapsamlı bilgilendirme çalışmalarının yapılması gerektiğini ifade etti. Konuşmalar sonrasında sigorta acenteleri ve Bankacılık sektörü temsilcileri sorun ve çözüm önerilerinin konuşulduğu sektörel birer toplantı yapıldı.

Bankacılık sektörünün önemine değinen Faruk AYDIN üyelerimizin işleri ve yeni projeleri ile ilgili en önemli finansman kaynağı olan bankacılık sektörünün önemine değinerek üyelerimizden gelen sorunları şube müdürlerine aktararak özellikle son dönemde kullanılan KOSGEB kredileri ve KGF garantili Kobi kredilerinde kredi değerlendirmesi yapan bankalarımızın değerlendirmeleri daha hassas yaparak iş dünyamızın ve esnafımızın önünü açması için işbirliğine davet ederek reel sektördeki finansman faiz yükünün aşağı çekilmesi için mutlak birlik içeresinde hareket etmeliyiz” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası