HABERLER  »  TUTSO ve Salihli TSO, Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

TUTSO ve Salihli TSO, Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

9 Ağustos 2023 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) ve Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen toplantı ile bölgede yaşanan ekonomik gelişmeler değerlendirildi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral ile yönetim kurulu üyelerininde yer aldığı değerlendireme toplantısında bölge ekonomisi ve yaşanan ekonomik gelişmeler değerlendirildi.
Yapılan toplantının Manisa ve bölge ekkonomisi için önemine değinen TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın "TUTSO olarak bölgemizdeki oda ve borsalar ile sürekli irtibat halindeyiz. İş insanlarımızın yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini değerlendirip çözüm arayışında bulunuyoruz. Bu günde Salihli Ticaret ve Sanayi Odamız'da değerlendirme toplantısı yaptık. Yaşanan sıkıntıları çatı kurumumuz olan TOBB'a iletmek için gerekli çalışmaları başlattık. Üyelerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımız devam edecektir. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanız İbrahim Yüksel ve Meclis Başkanımız Süleyman Oral'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası