HABERLER  »  TUTSO Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

26 Ocak 2023 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2023 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TUTSO Hizmet Binası’nda bulunan Elit Restoranda yemekli olarak gerçekleştirilen yeni yılın ilk meclisi, TUTSO Meclis Başkan Vekili Tamer Çalış başkanlığında gerçekleştirildi.

2022 yılı Aralık ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.

2022 yılı Aralık ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2022 yılında yapmış olduğu çalışmalarla Turgutlu’ya değer kattığını, 2023 yılı ve önümüzdeki yıllarda da bu değerin giderek artmaya devam edeceğini belirten Başkan Aydın, “İlçemizdeki kurum ve kuruluşlarla sağladığımız koordineli çalışmalar ile hem üyelerimizin yaşanan sıkıntılarına çözüm sağlıyor, hem de Turgutlu’muzda güzel çalışmalara imza atıyoruz. TOBB tarafından ilçemize güzel bir anaokulunu 2023 yılında kazandıracağız. Hizmet binamızda tadilat çalışmalarına başladık ve kısa süre içerisinde tamamlanması hedefliyoruz.  Yapılan tadilat ile birlikte hem üyelerimizin, hem de diğer kurumların kullanabileceği yeni bölümleri odamıza kazandıracağız” dedi.

Başkan Aydın, ayrıca gerçekleştirilen Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi olağanüstü genel kurulu’nun ilçemize ve sanayicilere hayırlı olmasını dileyip, göreve seçilen iş insanlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası