HABERLER  »  TUTSO'nun Personellerine Yönelik İyileştirme ve Geliştirme Eğitimleri Devam Ediyor

05 Ağustos 2020 Çarşamba -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO) hizmet kalitesi arttırmak amacıyla personellerine yönelik iyileştirme ve geliştirme eğitimleri devam ediyor.
Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir tarafından video konferans yöntemiyle verilen ilki Muhasebe Uygulamaları Eğitimi gerçekleştirildi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) personellerinin katılımları ile gerçekleştirilen eğitimler 2 gün sürecek.
5 Ağustos 2020 Çarşamba günü verilen Muhasebe Uygulamaları sonrasıdan 6 Ağustos Perşembe günü Muamelat İşlemleri ve Devlet Memurları Kanunu ve İş Hukuku konularının anlatılacak.
TUTSO personellerini Devlet Memuru, Sözleşmeli Personel ve Geçici Personellerin ödevleri, sorumlulukları ve özlük hakları konularında bilgilendirecek.