HABERLER  »  TUTSO NUN İLK GRUP GİRİŞİMCİLERİ EĞİTİME BAŞLADI

TUTSO NUN İLK GRUP GİRİŞİMCİLERİ EĞİTİME BAŞLADI

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında düzenlediği KOSGEB Girişimcilik eğitimlerinin ilk 30 kişilik grubu eğitimlere başladı.
Yapılan mülakat sonucu Girişimcilik potansiyeli olan  30 kişi KOSGEB  Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılmaya hak kazandı.
9 Nisan günü tamamlanacak eğitimde Girişimcilik niteliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş Planı kavramı ve öğeleri, İş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar,  iş Planı atölye çalışmaları yapılacaktır.
Toplamda 90 kişiye verilmesini planlan Girişimcilik eğitimlerinin 2. ve 3. Grup eğitimleri 10 Nisan tarihte başlayacak olup, KOSGEB Girişimcilik desteğinden faydalanmak isteyen kişiler Odamıza müracaat edebilirler.
Eğitimi tamamlayan ve sertifikasını alan her katılımcı KOSGEB’in 30 bin hibe ve 70 bin geri ödemeli Girişimcilik desteğinden faydalanacaktır. 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, 9 günlük eğitim sürecini tamamlayan girişimcilere iş hayatlarında başarılı olmaları temennisinde bulundu. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası