HABERLER  »  TUTSO’da Nisan Ayı Meclis Toplantısı İftarlı Yapıldı

TUTSO’da Nisan Ayı Meclis Toplantısı İftarlı Yapıldı

16 Nisan 2022

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2022 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği eşliğinde gerçekleştirildi.

Nisa ayı olağan meclisi, TUTSO Meclis Başkanvekili Tamer Çalış'ın başkanlığında Derbent Çamlık Köftecisinde iftar yemeği eşliğinde yapıldı.

2022 yılı Mart ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.

2022 Yılı Mart ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ramazan'ın milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan TUTSO Başkanı Faruk Aydın, "On bir ayın sultanı Ramazan, rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Sosyal yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın zirveye çıktığı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir aydır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının, şehrimiz, ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlığın birlik ve beraberliğine vesile olmasını, coğrafyamıza ve tüm dünyamıza huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu vesileyle vatanımız için canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Düzenlenen iftarlı meclis toplantısına meclis üyelerinin yanı sıra, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel, Tariş Pamuk Birliği Genel Müdür Vekili İsmail Peker katıldı.

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası