HABERLER  »  TUTSO Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

TUTSO Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

12.02.2020 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

TUTSO yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirilen haftalık yönetim toplantısına Turgutlu Ticaret Borsası meclis başkanı Ahmet Sezai Önal, Turgutlu Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Odası yönetim kurulu başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Turgutlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhekimi Dt. Güven Tahtacı katıldı.

TUTSO’nun çalışmaları hakkında bilgiler verilen toplantıda katılımcılarda kurumlarının yaptığı çalışmaları değerlendirdi ve Turgutlu halkı için yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ayrıca toplantıda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhekimi Dr. Güven Tahtacı’nın hastanede ile ilgili ricası üzerine Ağız ve Diş sağlığı merkezinin gerekli olan ihtiyacı karşılandı.