HABERLER  »  TUTSO MİNİ MBA PROGRAMI İŞLETMELERİMİZE BÜYÜK DEĞER KATIYOR

TUTSO MİNİ MBA PROGRAMI İŞLETMELERİMİZE BÜYÜK DEĞER KATIYOR

Odamız ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan TUTSO Mini MBA programımız başlamış bulunmaktadır. 

Manisa CBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ nin çok değerli akademisyenleri ile Turgutlu’ muzun önde gelen firmalarının sahipleri ve üst düzey yöneticilerini buluşturan eğitimde; İŞ100 - Modern İşletme Yönetimi, İŞ115 - Ekonominin Temelleri, İŞ101 - İş Yaşamı için Muhasebe Bilgileri, İŞ102 - Finansal Tablo Analizi-Bilanço Okuma Teknikleri, İŞ103 - İş Yaşamı için Finansal Yönetim, İŞ113 - Üretim ve Kalite Yönetimi, İŞ111 - İş Yaşamı için Maliyet Yönetimi, İŞ112 - Bütçeleme Teknikleri ve Makine Alma Kararları, İŞ105 - Uluslararası Pazarlama İlkeleri eğitimleri verilecektir.

5 hafta boyunca toplamda 40 saat sürecek eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından onaylı Mini MBA Program Sertifikalarını alacaklardır. 

Programın Üniversite kanadında organizasyonu yürüten Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mahmut KARĞIN, “ TUTSO Mini MBA programımız, Avrupa ve Amerika’daki benzer programlarla uyumlu olarak, iş dünyamızın ihtiyaçlarına göre modellenmektedir. İş insanlarımızın en çok ihtiyaç duydukları Bilanço Okuma, Mali Analiz, Maliyet Hesaplarının yanı sıra personel ile olan ilişkiler, çatışma ve motivasyon yönetimi gibi konuların da işlenerek iş insanlarının iş yaşamında verimlilik ve etkinlik düzeylerinin arttırılması hedeflenmektedir.” Dedi. Eğitim programının %80’ine katılanlara ve sınavda başarılı olanlara MCBÜSEM “MİNİ MBA (İŞLETME YÖNETİMİ) SERTİFİKASI” nın verileceğini söyleyen KARĞIN, bu faydalı programa öncülük eden TUTSO Yönetimi ve emeği geçenleri tebrik ettiğini belirtti.

Programla ilgili görüşlerini belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, “ Bizim en asli görevimiz üyelerimize hizmet etmek, Onların ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılamaktır diyerek, program ücretlerinin yarısını Oda olarak, biz karşıladık. Amacımız, programa katılan üye firmalarımızın yurt içi ve yurt dışındaki rekabet güçlerini arttırmak, işletme yönetimindeki üst düzey bilgiyle kendilerini donatmaktır.” Dedi. Katılımcılarımızdan aldığımız geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu söyleyen AYDIN, üyelerimizden gelecek talepler doğrultusunda bu programı Odamızda sürekli hale getirebiliriz diyerek, tüm katılımcı firmalara ve CBÜ akademisyenlerine teşekkür etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası