HABERLER  »  TUTSO Meslek Komitelerinde Görev Dağılımı Yapıldı

TUTSO Meslek Komitelerinde Görev Dağılımı Yapıldı

17 Ekim 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TUTSO), gerçekleştirilen seçimler sonrasında Meslek Komiteleri'nde görev dağılımı yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde komite ve meclis üyelerinin seçiminin gerçekleştirildiği Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda, 15 meslek grubunda komiteye seçilen üyelerin katılımı ile yapılan toplantıda Meslek Komiteleri Görev dağılımı gerçekleştirildi.
Turgutlu Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meslek Komitelerinde göreve seçilenlere yeni görevlerinde başarılar diledi.
Ayrıca düzenlenen toplantıda meslek komitesi üyesi Nilgün Çetin, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'a çalışmalarından ve tekrardan yönetim kurulu başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı çiçek takdim etti.