HABERLER  »  TUTSO Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

29 Kasım 2022 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2022 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TUTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Kasım ayı olağan meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.

TUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Edip Artun’un vefat eden annesi Nadide Artun’a başsağlığı dileyen meclis başkanı Semizler, rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüp meclise katılan, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a da geçmiş olsun temennilerini iletti.

2022 yılı Ekim ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.

2022 yılı Ekim ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Aydın, “Eğitim Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Hayatını kaybeden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Edip Artun’un annesi için başsağlığı dileyen

Başkan Aydın, “Kasım Ayı içerisinde Zafer Kalkınma Ajansı yeni proje çağrısını açıkladı. Çağrı kapsamında odamız üyelerini bilgilendirmek için bir eğitim toplantısı gerçekleştirdik.

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi işbirliği ile odamızda Avrupa Yeşil Mutabakat ile ilgili önemli bir eğitim yaptık. Yine Fırıncılar Odası ile beraber hijyen eğitimlerini tamamladık. İhtiyaçlar doğrultusunda eğitim çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Aydın “İrem Nur Bebeğe destek olan herkese teşekkür ediyoruz”

SMA hastası İrem Nur bebeğin kampanyasının tamamlandığını belirten başkan Aydın, “İrem Nur bebek tedavisi için Dubai’ye seyahat etti. Kendilerine bu tedavi sürecinde şifa dileklerimi iletiyor, kampanyaya katılan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Turgutlu hayırseverlik konusunda yine ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

Aydın “Turgutlu Devlet Hastanemize Ultrason Cihazı Kazandırdık”

Başkan Aydın, “Turgutlu Ticaret Borsamız, Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimiz ve hayırseverlerimiz ile beraber Turgutlu Devlet Hastanemize Ultrason cihazı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hastanemizin derneğinde görev alan Cengiz Çıkıkcı arkadaşımızın da özverili çalışmaları nedeni ile tebrik ederim” dedi.

Aydın “Turgutlu Basınımızın 2 duayen ismini ağırlıyoruz”

TUTSO Meclis toplantısında Turgutlu basınının 2 duayen ismini ağırladıklarını belirten Başkan Aydın, “Turgutlu’muzda 61 yıldır yayın hayatına devam eden Yankı Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Doğan Çizmeci ve 62 yıldır ilçemizde gazetecilik yapan Genel Yayın Danışmanı Tuncel Yılmaz’ı, basın mensubu olarak yıllardır etik bir çizgide sürdürdükleri görevleri nedeni ile tebrik ediyorum. Odamızın hiçbir toplantısını kaçırmadan takip ediyorlar. Odamızın, ilçemizin kalkınmasında ve tanıtılmasında rolleri çok büyük kendilerini buradan bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Aydın konuşması sonrasında, Manisa CBÜ Salihli İİBF Dekanı, TOBB Manisa İl Oda ve Borsalar Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mahmut Karğın’ın tarafından ‘Dünya Ekonomisi Mevcut Durum ve Beklentileri’ konusunda sunum yapıldı.

Meclis’te Turgutlu’da uzun yıllardır görev yapan Yankı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Çizmeci ile Genel Yayın Danışmanı Tuncel Yılmaz’a, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler tarafından plaket verildi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası