HABERLER  »  TUTSO Başkanı Aydın, MCBÜ TEKNOFEST-2021 Ödül Törenine Katıldı

TUTSO Başkanı Aydın, MCBÜ TEKNOFEST-2021 Ödül Törenine Katıldı

11 Ekim 2021 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Teknofest - 2021 ekiplerinin ödül törene katıldı.
Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Seramiksan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve Prof. Dr. Kıvanç Günhan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Selçuk Temel, HFTTF Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onat, Turgutlu MYO Müdürü Doç. Dr. Ersin Aslan, MCBÜ Proje Ofisinden Dr. Öğr. Üyesi Emre Uygur, HFTTF Akademik ve İdari Personeli, TEKNOFEST yarışmalarında üniversiteyi temsil eden ekipler, ekip danışmanları ve aileleri katıldı.
Törende, MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesine desteklerinden dolayı TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'a teşekkür belgesi verildi.