HABERLER  »  TUTSO Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

25 Nisan 2023 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2023 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TUTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Nisan ayı meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.

2023 yılı Mart ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.

2023 yılı Mart ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

TOBB Tarafından 27.03.2023 Tarih ve 3592 Sayılı Yazıyla Yeni Eklenen, Tanım Değişikliği Yapılan ve Bölünen Nace Kodlarının Meslek Gruplarına eklenmesi görüşüldü.

TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı’nın konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirmesi sonrasında gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayıp, sözlerine başlayan, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “TOBB destekleri ile binamızda başlattığımız tadilat çalışmalarımız devam ediyor iç cephedeki tadilatlarımız tamamlanmak üzere yine dış cephe boya, tadilat ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar devam ediyor. Mayıs ayı içerisinde binadaki tadilatların tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

Aydın, “El Verin Ev Yapalım, kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz”

Asrın Felaketi sonrasında bölgedeki yaraların sarılması için çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Aydın, “TOBB tarafından “El verin ev Yapalım” Sloganı ile kalıcı konut yapımı için kampanya başlatılmıştı. Oda olarak bu kampanyaya destek verdiğimiz gibi meclis üyelerimizden de destek kararı almıştık. Meclis üyelerimizin bazıların kampanyaya destek verdiler, sizlerden ve üyelerimizden gelen desteğin artmasını bekliyoruz” dedi.

Aydın “Turgutlumuzun Mecliste Temsilcisi Artmalı”

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan başkan Aydın, “Ülkemiz Genel Seçimlerin arifesinde yaklaşık 20 gün sonra ülkemizde genel seçimler gerçekleşecek. Milletvekili adayları netleşti; Turgutlu olarak üzüntümüz seçilecek sıralardan sadece CHP milletvekili adayı Sayın Bekir Başevirgen aday olarak gösterildi.200 bine yaklaşan nüfusu ile bir çok ilden büyük olan Turgutlu’muzun mecliste temsilinin artması gerekmekte” dedi.

Aydın, “Siyasetçi Girer Siyaset Giremez”

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda hem seçimlerde hem de seçimler öncesinde siyasetçileri ağırladıklarını belirten başkan Aydın, “TUTSO’ya siyasetçi girer, siyaset girmez, anlayışıyla konuya yaklaşıyor odamızdan randevu alarak ziyaret etmek isteyen adaylarımızı odamızda ağırlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Manisa 1. sıra milletvekili adayı sayın Bahadır Yenişehirlioğlu’nu misafir ettik. İş dünyamızın ve bölgemizin sorunlarını kendilerine aktardık. Kendilerini nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak temel misyonumuz iş dünyamızın sorunlarını çözmek; çözümlerin bazıları mevzuat değişikliklerini gerektirdiği için siyasetle iç içe beraber çözüm aramak durumundayız ancak her siyasi görüşten üyemizin olduğunu da unutmadan kurumsal yapımızı siyaset üstü tutmaya gayret ediyoruz. 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerin şimdiden ilçemize ,ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası