HABERLER  »  TUTSO'dan MCBÜ'ye Ziyaret

TUTSO'dan MCBÜ'ye Ziyaret

25 Ekim 2021 - 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) arasında yapılacak olan işbirlikleriyle ilgili olarak görüşme yapıldı.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile Meclis Başkanı Yavuz Semizler, MCBÜ ile yapılacak olan işbirliği çalışmalarıyla ilgili olarak Rektör Profesör Dr. Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.
MCBÜ Rektörü  Prof. Dr. Ahmet Ataç tarafından karşılanan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile Meclis Başkanı Yavuz Semizler'e, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onat ile TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı'da eşlik etti.
Kendilerine karşı gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın "Manisa Celal Bayar Üniversitemizin yaptığı çalışmalara oda olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Özellikle son zamanlarda ilçemizde yaptığı çalışmalarla adından ülke genelinde söz ettiren Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültemizle güzel bir işbirliği sağladık. Bu işbirliğimizi daha da ilerletmek ve özelliklede üyelerimizin bu işbirliklerinden en iyi şekilde faydalanabilmeleri için bugün rektörümüzü ziyaret ettik. Oldukça olumlu görüşmeler yaptık" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası