HABERLER  »  TUTSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

TUTSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

28 Mayıs 2024-
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2024 yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.
TUTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Mayıs ayı meclisi, Meclis Başkan Vekili Tamer Çalış’ın açılış konuşmasıyla başladı.
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası nedeniyle tedavisi devam eden ve evinde istirahatte bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a geçmiş olsun dileklerini ileterek konuşmasına başlayan Tamer Çalış “Faruk Başkanımızın en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşarak aramızda olmasını diliyoruz. Haziran ayında kutlayacak olduğumuz Kurban Bayramımızın tüm halkımıza ve islam alemine şimdiden hayırlar getirmesini temenni ederek, kutluyorum. Tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Gününü kutluyorum. Ayrıca süper ligi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Türkiye Kupasını kazanan Beşiktaş kulübünü ve taraftarlarını kutluyorum” dedi.
Tamer Çalış’ın konuşması sonrasında, 2024 yılı Nisan ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.
2024 yılı Nisan ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.
Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Edip Artun, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Artun “Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Faruk Aydın geçtiğimiz günlerde talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Şu an genel sağlık durumu iyi evde fizik tedavisi devam ediyor; inşallah kısa bir süre içerisinde sağlığına kavuşarak aramıza dönecek. Kaza sonrası tedavisi esnasında yoğun ilgilerinden dolayı Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi ve ekibine ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi doktorlarına teşekkürlerimizi sunarız. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Faruk Aydın’a buradan geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha sunmak isterim. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 80. Genel Kurulu 16 Mayıs Perşembe günü Ankara’da TOBB ETÜ’de gerçekleştirildi. Genel Kurula Meclis Başkanımız Genel Kurul Delegemiz ve Genel Sekreterimiz ile iştirak ettik. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul konuşmasında yıl boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetlere ve iş dünyasının gündemindeki konulara dikkat çekti. 80. Genel kurulumuzun iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz.
16-19 Haziran tarihlerinde Kurban Bayramı bayramını kutlayacağız. Bu vesile ile Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz” dedi.
Aydın “Durumum İyiye Doğru Gidiyor”
Meclis toplantısının sonuna, telefonla bağlanarak katılan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın “Biliyorsunuz bir trafik kazası geçirdim. Bu süreç içerisinde özellikle meclis üyelerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Yaşanan süreçte bizlere ulaşmak isteyen herkesle meclis üyelerimiz tek tek ilgilendiler ve bilgi verdiler. Çünkü biz bir aileyiz. Her zaman ifade ettiğim gibi birlikten, kuvvet doğar. Gerçekten çok kötü günler geçirdim. Ameliyatımı oldum, şuanda durumum günden güne iyiye gidiyor. Allah nasip ederse en kısa zamanda aranızda olacağım. Yine sizlerle birlikte eskisi gibi abi kardeş ilişkisi içerisinde çalışmalarımız devam edecek. Bana sahip çıkan tüm meclis üyelerimize, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası