HABERLER  »  TUTSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

28 Mart 2022 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), Mart ayı olağan meclis toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen Mart ayı olağan meclisi, TUTSO Meclis Başkan vekili Tamer Çalış’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, 2022 yılı Şubat ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.

2022 Yılı Şubat ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Aydın, “800 Aileye Gıda Yardımı Dağıtımına Başladık”

Önümüzdeki günlerde mübarek Ramazan ayını ifa edeceğimizi belirterek konuşmasına başlayan başkan Faruk Aydın, “Şimdiden bu mübarek günlerin ilçemize ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Biliyorsunuz ki Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarımız oluyor. Bu senede oda bütçemizden ek katkı sağlayarak sizlerin de destekleri ile 800 aileye ulaşacağız. Dağıtımlarımıza bugün itibariyle başladık” dedi.

Aydın, “Yürüttüğümüz Projelerle Okulumuzun Kalitesini Arttırıyoruz”

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje yürütme kurulunda yer aldığı Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde son günlerde etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdüklerini belirten başkan Aydın, “Eğitim kadrosundaki açıkların giderilmesi teknik donanım eksiklerinin giderilmesi ve idari kadro ve öğretmen kadrosunun birlik beraberlik içerisinde çalışması için faaliyetler yürütüyoruz. Okulumuzda yürüttüğümüz projeler ile okulumuzun kalitesini artırıyoruz” dedi.

Aydın, “Üyelerimizle Yaptığımız Toplantılarımız Devam Ediyor”

TUTSO Üyelerini Dinliyor toplantılarının devam ettiğini belirten başkan Faruk Aydın, “10 meslek grubumuzla toplantılarımızı yaptık;  Salı günüde 11. Meslek grubumuzla toplantımızı gerçekleştireceğiz. Toplantılarımız üyelerimiz tarafından takdirle karşılandı. Toplantı anında dile getirilen sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili hızla gerekli mercilere ulaşarak çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı sonrasında Mayıs ayında kalan gruplarımızı toplayarak toplantılarımızı sonuçlandıracağız” dedi.

Vakıfbank yetkililerinden meclis üyelerine Vinov bilgilendirmesi

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın konuşması sonrasında, meclis toplantısına misafir olarak katılan Vakıfbank yetkilileri tarafından yeni nesil tahsilat ve ödeme ekosistemi olarak tanımlanan Vinov hakkında bilgi verildi.

Meclis üyelerine Vinov hakkında bilgi veren Vakıfbank Ege Bölgesi Pazarlama Müdürü  Serdar Altıntaş, “Geleneksel ödeme ve tahsilat ürünlerinin bütün özelliklerini kapsayan ayrıca yeni ve benzersiz özellikleri ile bankacılık deneyiminin dijital deneyim ile birleştiği yepyeni bir finansal ekosistem olan Vinov, bir VakıfBank inovasyonudur. Müşterilerimizin ileri vadeli ödeme ve tahsilatlarını VakıfBank garantisi ile gerçekleştirebildiği inovatif, dijital ve güvenilir bir tahsilat ve ödeme ürünüdür. Bankamızın yeni dijital nakit yönetim ürünü Vinov; Kurumsal, Ticari, KOBİ, Perakende ve Bireysel, kısacası her segmentteki müşterilerimizin, piyasadaki DBS, BTS, Tedarikçi Finansmanı, Çek, Senet, Kredi Kartı, Teminat Mektubu, Açık Hesap gibi geleneksel bankacılık yöntemlerine alternatif olarak geliştirilmiş, tüm vadeli ödemelerin gerçekleştirebildiği sürdürülebilir, döngüsel bir finansal ekosistemdir. Geleneksel ödeme ve tahsilat yöntemlerine alternatif olarak Vinov kullanarak Bankamız garantisi altında ödeme yapabilir, tahsilatlarınızı Bankamız garantisi altında gerçekleştirebilirsiniz. Piyasada yer alan ileri vadeli TL cinsinden tüm para transferi, ödeme ve tahsilat sistemlerinin özelliklerini bünyesinde barındıran, DBS, BTS, Kredi Kartı, Tedarikçi Finansmanı, Çek, Senet, Teminat Mektubu, Açık Hesap gibi bankacılık ürünlerine alternatif, Vadeli ödemelerde VakıfBank garantisi sunan, Vinov’da tüm işlemlerin tamamen dijital ortama aktarılması ve şeffaf olması, müşterilerimiz için önemli bir güvenin yanında, likiditeye erişim kolaylığı ve finansal kontrol güçlerini de sağladığı finansal ekosistemin ta kendisi! Yani, bir sonraki bankacılık. Vinov kayıtlarında Borçlu ve Alacaklı olmak üzere iki taraf bulunmaktadır. Vinov Alıcısı, Müşterinin VİNOV Talimatında bilgileri yer alan ve Bankadan lehine ödeme garantisi verilmesi talep edilen gerçek veya tüzel kişileri, Vinov Borçlusu, VİNOV kaydını düzenleyen ve VINOV Hesabından Banka garantisi dahilinde tahsilat ve ödeme talimatı veren Banka müşterisi gerçek veya tüzel kişileri temsil eder” dedi.

TUTSO’nun Mart ayı olağan meclis toplantısına misafir olarak Vakıfbank Ege Bölge Müdürü Serdar Altıntaş’ın yanı sıra, Turgutlu Şube Müdürü İbrahim Menekşe, Ege Bölgesi Ticari Pazarlama Yöneticileri Kerim Karasinir ve Birol Uslu, Turgutlu Şubesi Kobi Portföy Yöneticileri Seda Özder, Zeynep Ökten, Havva Uzunoğlu, Mehmet Yüksel ve Ahmet Eken katıldı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası