HABERLER  »  TUTSO KUĞULARI AĞIRLADI

TUTSO KUĞULARI AĞIRLADI

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası bugün sabah kahvaltısında Seramiksan Bayan Voleybol takımını ağırladı. Bolu Et&Mangal Restorandaki kahvaltıya TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler, TUTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Seramiksan Kulüp Başkanı Bülent Erkul, Seramiksan Başantrenörü İsmail Yengil, yardımcı antrenörler ve takım oyuncuları katıldı.

Seramiksan ailesinin başarısından dolayı gurur duyduklarını belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın: “ Başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Geçtiğimiz hafta sonu Anemon maçında hepimizi heyecanlandırdınız ancak ortaya koyduğunuz oyun ve mücadele bizleri çok mutlu etti. Turgutlu’da voleybolu sevdiren ve ivmesini yükselten sizlere şahsım ve odamız adına teşekkür ediyorum” dedi. TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler: “ Demirdöver ailesine bu güzel takımı ve camiayı oluşturdukları için teşekkür ederiz. Seramiksan’ın başarılarıyla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Seramiksan Kulüp Başkanı Bülent Erkul: “TUTSO’nun bu nazik davetinden dolayı şahsım ve takımımı adına kendilerine teşekkür ediyorum. Seramiksan ailesini sahiplenen Turgutlu spor kamuoyu bizim başarımızda etken. Bundan sonraki karşılaşmalarda sizleri tekrar aramızda görmek istiyoruz. Ancak yanınıza eşlerinizi de alıp gelmenizi rica ediyorum” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası