HABERLER  »  TUTSO Kendi Kaynağını Üreten Bir Oda Haline Geldi

TUTSO Kendi Kaynağını Üreten Bir Oda Haline Geldi

18 Ocak 2022 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) 'Üyelerimizi Dinliyoruz' etkinlikleri kapsamında her hafta farklı bir meslek grubunun üyeleriyle bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TUTSO'nun üreten bir oda haline geldiğini belirtti.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerle bilgi alışverişinde bulunulmak istek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla organize edilen 'TUTSO Üyelerini Dinliyor' toplantıları 2. Meslek Grubu'nda yer alan üyelere yönelik olarak düzenlendi.

TUTSO hizmet binasında bulunan Elit Restaurant'ta kahvaltılı olarak düzenlenen etkinliğe Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı ve grup üyeleri katıldı.

               TUTSO'da atıl bulunan alanları değerlendirerek odaya gelir sağladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, üyelerine en iyi hizmeti vermek için hem yönetim hemde meclis olarak aktif olarak çalıştıklarını belirtti.

               TUTSO'da göreve geldikleri günden beri hiç bir hak ve hukuk ücreti almadıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Odamızda belge ücretlerini yönetime geldiğimizde kaldırdık. Tüm üyelerimize belge hizmetlerini ücretsiz sunuyoruz. Yine aidat ve hizmet ücretlerinde minimum artışlarla bütçemizi yöneterek sizlere hizmet vermeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra odamızın ekonomik yapısını güçlendirmek ve sürdürülebilir gelir yapısını artırmak için çalışmalar yapıyoruz. Özellikle odamızda atıl durumda bulunan alanları iyi bir şekilde değerlendirerek odamıza gelir sağlaması yolunda güzel çalışmalara imza attık. Çalışmalarımız dün olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edecektir" dedi.

               TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ın konuşması sonrasında grup üyeleri sektörleriyle ilgili olarak yaşadıkları sıkıntılar ile istekleri konusunda açıklamalarda bulundular.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası