HABERLER  »  TUTSO KAN BAĞIŞI KAMPANPASI DÜZENLEDİ

TUTSO KAN BAĞIŞI KAMPANPASI DÜZENLEDİ

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kızılay ile Kan Bağışı Kampanyası düzenledi.
Oda binası içinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ilgi gösterdi. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın yaptığı açıklamada; ‘Herkes 15-20 dakika gibi kısa bir sürede kan bağışında bulunarak, hayat kurtarabilir. Kan Türkiye'nin önemli bir ihtiyacı.  Kızılay’ın ülke genelinde başlattığı "Birbirimize ihtiyacımız var!", "Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır" ve "Haydi Türkiye, insanımız için 'Sürekli Kan Bağışçısı' olmaya!" sloganları ile bağışçılarına ulaşmaya çalışan Kızılay'a destek amacıyla 26 Eylül Perşembe günü Odamız binası girişinde yer tahsisi ve üye bilgilendirmesi yaparak destek olduk. Kan Bağış Kampanyamıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim’ dedi.