HABERLER  »  TUTSO İş Kur Hizmet Noktası İstihdama Devam Ediyor.

TUTSO İş Kur Hizmet Noktası İstihdama Devam Ediyor.

TUTSO İş Kur Hizmet Noktası İstihdama Devam Ediyor.

           Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının verdiği hizmetlerden biri olan İş Kur Hizmet Noktası hem ilçemizin hem de bölge işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda istihdam desteği sağlamaya devam ediyor.

             2011 yılında faaliyete  başlayan İş Kur Hizmet Noktası bugüne kadar çok sayıda Meslek Edinme Kursları açarak, iş arayanların mesleki yeterlilikle istihdam edilmesini sağladı. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası İş kur Hizmet Noktası sadece Turgutlu’da bulunan değil aynı zamanda  İzmir il sınırları içerinde yer alan, Manisa Merkezinde bulunan işletmelerinde personel ihtiyaçlarını karşılamak için başvuruda bulundukları bir Hizmet Noktası haline gelmiştir. Böylece İlçemizde iş arayan kişilerin istihdama katılmaları sağlanmaktadır.

            İşletmelerin iş taleplerini değerlendiren hizmet noktamız, bu doğrultuda nitelikleri uygun iş arayan kişilerin işverenle buluşmalarına aracılık etmektedir. Hafta içinde Pınarbaşı/İzmir Bölgesinde faaliyet gösteren bir firmanın talebi üzerine nitelikleri uygun yaklaşık 70 kişi ile firma yetkilileri iş görüşmeleri yapmıştır.

          Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Bizim görevimiz ilçemizin kalkınmasına her anlamda katkıda bulunmaktır. Kalkınmanın temel taşlarından biri de ekonomik kalkınma olduğu bilinciyle hem işverenlerin hem de iş arayanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. 2 yılı aşkın süredir görev veren Hizmet Noktamız bugüne kadar açtığı Meslek Edindirme kursları ile vatandaşlarımıza kalifiyeli eleman sıfatı kazandırmıştır. Böylece iş arayan kişilerin işveren için öncelikli eleman olmalarına katkıda bulunuyoruz’ dedi.

             

            

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası