HABERLER  »  TUTSO İLE ÖZEL ODAK TIP ARASINDA İNDİRİMLİ SAĞLIK HİZMETİ PROTOKOLÜ İMZANLANDI

TUTSO İLE ÖZEL ODAK TIP ARASINDA İNDİRİMLİ SAĞLIK HİZMETİ PROTOKOLÜ İMZANLANDI

28.09.2016 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Odak Tıp Merkezi arasında indirimli Sağlık Hizmeti Protokolü imzalandı.
     
Yapılan anlaşma neticesinde; Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyeler ve 1.derece yakınları  (eş,çocuk) Özel Odak Tıp Merkezindeki sağlık Hizmetlerinden (muayene,ameliyat,tetkik,ehliyet muayeneleri) %20 indirimli yararlanacaklardır.

Protokolü imzalayan Özel Odak tıp Merkezi Başhekimi Op.Dr.M.Kemal Nas “2008 yılından bu yana sadece GÖZ alanında hizmet veriyorduk, 2015 yılından bu yana da yeni Tıp Merkezimiz  ile birlikte Göz, Kadın Doğum , Dahiliye, Diyetetik ve beslenme polikliniklerini de açarak , sağlık alanında sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışıyla sağlam adımlar ile ilerliyoruz.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine yönelik sunacağımız indirimli sağlık hizmeti Anlaşmasından dolayı mutluyuz ve her zaman TUTSO çalışanları ve üyelerinin kaliteli hizmet almaları için elimizden geleni yapacağız.
Ayrıca Odak Tıp Merkezi Olarak bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Faruk Aydın’a ve Yönetim kuruluna teşekkürlerimiz sunuyoruz” diye belirtti.

İmzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, “Odak Tıp Merkezi yeni yerinde bünyesine eklediği polikliniklerle vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Oda olarak verilen hizmeti en uygun şartlar ve avantajlarıyla üyelerimizin faydalanabilmeleri için protokol imzalamış bulunmaktayız. Üyelerimizin yararına olacak her türlü hizmet anlayışının yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası