HABERLER  »  TUTSO ile Kocatürk Okulları Arasında Protokol

TUTSO ile Kocatürk Okulları Arasında Protokol

09 Şubat 2022 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) ile Kocatürk okulları arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.

Özel Kocatürk Okulları Turgutlu Şubesi Genel Müdürü Gülay Engin, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında iki kurum arasında eğitim işbirliği protokolü imzaladı.

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, "Üyelerimizin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzalıyoruz. Öncelikle bu işbirliğinin her iki tarafa ve protokolden faydalanacak üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi her geçen gün bir üst kademeye çıkarmaya çalışıyoruz. Akredite bir oda olarak her zaman üye memnuniyetini üst safhada tutmaktayız" dedi.

Öte yandan imzalanan protokol kapsamında, oda üyeleri 2022 - 2023 eğitim öğretim döneminde Kocatürk Okullarında kayıt yaptırmaları halinde eğitim ücretinde yüzde 25 indirim uygulanacak.