HABERLER  »  TUTSO İLE ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. KREDİ PROTOKOLÜ İMZALADI

TUTSO İLE ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. KREDİ PROTOKOLÜ İMZALADI


Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine uygun kredi imkânı sunmak için Albaraka Türk Katılım Bankası Turgutlu Şubesi ile kredi protokolü imzaladı.

TUTSO hizmet binasında gerçekleştirilen imza törenine Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Eğerci, Yönetim Kurulu üyelerimiz Veli Karakurt, Yunus Oğan ve Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.  Turgutlu Şube Müdürü Atakan Şimşek ve Müdür Yrd. Mutlu Bozge  katıldı.
İmzalanan protokol ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Oda üyeleri işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere Albaraka Türk'te özel kredi olanaklarından faydalanabilecekler. Bu bağlamda Albaraka Türk Katılım Bankası ile yaptığımız protokol anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bankanın belirlediği yeterlilik şartlarını sağlayan üyelerimiz Bankayla iletişim kurarak Odamız üyesi olduklarını beyan ederek bu imkandan faydalanacaklardır’ dedi.
Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Turgutlu Şube Müdürü, Atakan Şimşek  ise, ‘Albaraka Türk olarak, ana faaliyet alanlarımızdan biri kredi vermektir. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız protokol çerçevesinde  Oda üyesi işletmelerin ihtiyaç duyduğu her türlü mal ( hammadde, ticari mal, makine-teçhizat, taşıt, emtia, menkul kıymet, gayrimenkul, ve sair)  bedelinin Satıcı veya Sağlayıcı’ya ödenmesi sureti ile üye’nine borçlandırılması ve bu çerçevede kredi kullandırılmasını finanse edeceğiz ve Bankacılık Hizmetleri sunacağız’ dedi.
İmzalanan protokol kapsamında belirlenen özel koşullar ile TUTSO üyelerine Katılım Bankacılığı esasları doğrultusunda mal finansmanına yönelik kredi kullanma imkanı sağlanacak.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası