HABERLER  »  TUTSO HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

TUTSO HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Turgutlu Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
Ziyarete Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve  beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan ile Yönetim Kurulu üyesi Haldun Tüzün  katıldı.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Oda olarak her yıl Yaşlılar Haftası'nda Turgutlu Huzurevi sakinleriyle bir araya geldiklerini belirterek, ‘Bizler için yaşlılarımız rahmet kaynağıdır. Onların mutluluğunu görmek bizlerin mutluluğu olmuştur. Bu nedenle her yıl olduğu gibi bu yılda  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu haftada huzur evini ziyaret ederek moral günü düzenledik. Yaşlılarımızla birlikte hoş bir seda yapıp onlarla birlikte eğlendik, Geçmişini bilmeyen tanımayan milletler geleceğe dönük planlama yapıp başarıya ulaşamazlar, Bu organizasyonumuzu geleneksel hale getirdik’ dedi.
Odamızın bu anlamlı ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Turgutlu Huzurevi Müdürü Alim Ar, ‘Her yıl bizleri ziyaret eden ve her zaman yanımızda olan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasına, Huzurevi sakinleri adına  çok teşekkür ediyorum’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası