HABERLER  »  TUTSO HEYETİNDEN ANKARAYA ÇIKARTMA

TUTSO HEYETİNDEN ANKARAYA ÇIKARTMA

TUTSO HEYETİNDEN ANKARAYA ÇIKARTMA

      Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın başkanlığında Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci, Nazım Balyapan, Muhasip üye Zeynel Yaşar ,Yönetim Kurulu Üyesi M.İlhan Demirel, TOBB Genel Kurul Delegesi  Ali Koyuncu, Genel Sekreter Nevzat Avcı’dan oluşan heyet Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu ve görüşmeler yaptı.

          Manisa Milletvekilleri  Muzaffer Yurttaş, Erkan Akçay, Sümer Oral ve Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’i makamında ziyaret eden heyet  genel ekonomik ve sosyal politikalar, yerel, sektörel  ekonomik ve sosyal sorunlar üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

    Ziyaretler  sonrası açıklama yapan Yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın heyeti kabul eden tüm milletvekillerimize teşekkür ederiz. İlçemizin sorunlarını dile getirmek sorunlarına daha hızlı çözüm bulmak noktasında Turgutlu lobisinin oluşması gerekmektedir. Sorunların çözümü için tüm sivil toplum örgütleri, belediyemiz, kaymakamlığımız ile birlikte güç birliği içerisinde hareket etmemiz durumunda tüm sorunlarımıza çözüm bulabiliriz, bugün yaptığımız ziyaretlerde kısa görüş alışverişlerinde bulunduk amacımız Turgutlu sorunlarını raporlayarak ilerideki günlerde bu hususları gerekli mercilere iletmek” dedi.

        Heyet daha sonra TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Samimi bir sohbet havasında geçen görüşmeler esnasında Yönetin Kurulu başkanı Faruk Aydın ilçemizde yaşanılan demokratik seçim süreci hakkında bilgi verdikten sonra ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar , TUTSO’nun  hedefleri ve vizyonu ile gelecek dönemde yapmayı planlandıkları çalışmalar hakkında bilgiler sundu. 

     TOBB’nin ve tüm odalarımızın vizyonunu değiştiren, TOBB’nin Eurochambres (Avrupa Odalar Birliği), ICCIA (İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası) , ICC (Milletlerarası Ticaret Odası), ICC (Milletlerarası Ticaret Odası)CACCI (Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu, ABC (Balkan Odalar Birliği)  ECO- CCI ( Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası) temsil edilmesini sağlayarak odalarımızın ve TOBB uluslararası arenada prestijini ve gücünü artıran ,bizleri yaptığı çalışmalarla onurlandıran yönetim kurulu başkanımız         Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ,  yeni dönemde yeniden M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve ekibini TOBB yönetiminde görmek istiyoruz. Turgutlu Ticaret ve Sanayi odası olarak başkanımızı gönülden destekliyoruz” dedi.

      TOBB başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu kazananları tebrik ediyorum artık seçim bitti birlikte hareket etme zamanı birlikten güç doğar birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyorum tüm çalışmalarda TOBB arkanıza da olduğunu bilmenizi isterim dedi.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası