HABERLER  »  TUTSO Heyeti Turgutlu Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Törenine Katıldı

TUTSO Heyeti Turgutlu Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Törenine Katıldı

TUTSO Heyeti Turgutlu Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Törenine Katıldı

            CELAL Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu 18. mezunları verdi. Turgutlu kampüsünde düzenlenen törene Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli,  Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Salim Şahin, Turgutlu Belediye Başkanvekili Hüseyin Simav, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Turgutlu Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Eğerci, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan, Turgutlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ercan Hızal ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

            Mehter gösterisiyle başlayan mezuniyet töreni, Turgutlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden kurulu halk oyunları ekibinin gösterisiyle devam etti. Okulun öğretim elemanları tarafından yapılan robotların Gangnam Style dansı ise izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

            Turgutlu Meslek Yüksekokulunu birinci, ikinci ve üçüncülükle  tamamlayan öğrencilere Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çeşitli ödüller verildi.

           Mezuniyet  töreni sonrası açıklama yapan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ‘Turgutlu Ticaret ve Sanayi odası olarak, Eğitim kenti Turgutlu misyonu ile hareket ediyor bu misyon çerçevesinde ilçemizdeki ilk, orta ve yüksek okul düzeyinde eğitim sorunlarının giderilmesi noktasında bütçe olanaklarımız doğrultusunda destek veriyoruz.

           Turgutlu Meslek Yüksek okulumuz teknik donanım ve laboratuvarları ve eğitim kalitesi ile Türkiye’de sayılı Meslek Yüksek okulları arasına girmiştir. Bu altyapının sağlanmasında Turgutlu belediyemizin katkıları yadsınamaz , ayrıca eğitim kadrosu ve meslek yüksek okulu müdürümüzle beraber kaliteli bir eğitim kurumu haline dönüşen meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin ne kadar şanslı olduğunu belirtmek isterim.

            Hoşgörülü, kendinize özgü, ayaklarının üzerinde durabilen bireyler olarak başarılı gelecek nesillerin yetişmesinde ki katkılarından dolayı meslek yüksek okulu müdürümüz şahsında tüm öğretim görevlilerine ve çalışanlarına Odamız ve Yönetim Kurulumuz adına  teşekkür ediyorum’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası