HABERLER  »  TUTSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

TUTSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı


28 haziran 2021 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2021 yılının Haziran ayı olağan meclis toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun bir şekilde katılımlı olarak gerçekleştirildi.
Koronavirüs tedbirleri nedeniyle uzun süredir video konferans şeklinde yapılan meclis topları ilk defa katılımlı olarak gerçekleştirildi.
2021 yılı Haziran  ayı olağan meclis toplantısı, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.
Mecliste 2021 yılı Mayıs ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı. 2021 Yılı Mayıs ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.
Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Uzun zaman sonra katılımlı olarak yapılan ilk toplantı olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın " koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir toplantılarımızı video konferans yöntemiyle uzaktan yapıyorduk. Bugün ilk defa katılımlı olarak toplantımızı gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Umuyorum ki 1 Temmuz itibariyle de koronavirüs tedbirlerinin biraz daha yumuşatılması ile birlikte daha fazla bir araya geleceğiz ve oda üyelerimizin en iyi şekilde hizmet almaları için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası