HABERLER  »  TUTSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

28 Haziran 2022 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2022 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TUTSO Meclis Üyesi Mustafa Edip Artun tarafından ilçeye kazandırıla Artun Düğün Salonları’nda gerçekleştirilen Haziran ayı olağan meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.

2022 yılı Mayıs ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.

2022 Yılı Mayıs ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Aydın, "TOBB’un 70. kuruluş yıldönümünü kutlu olsun”

Aydın, “24 Haziran Cuma  günü TOBB hizmet merkezinde TOBB başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’un katılımları ile gerçekleştirilen TOBB 70. yıl etkinliklerine Genel Kurul Delegelerimiz Sayın Ali Koyuncu, Sayın Yavuz Semizler ve Genel Sekreterimiz Nevzat Avcı ile beraber iştirak ettik. Genel Sekreterimiz hizmetleri dolayısı ile plaket aldı. Kendisini tebrik ederiz. Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan ve iş dünyamızın yasal temsilcisi TOBB’un 70. kuruluş yıldönümünü tüm yurtta kutluyoruz” dedi.

Aydın, “Gilan Ticaret Odası ile Kardeş Oda Protokolü imzaladık”

Kosova’nın Gilan Bölgesi Ticaret Odası ile geçtiğimiz günlerde işbirliğini artırmak amacı ile kardeş oda protokolü imzaladıklarını belirten başkan Faruk Aydın, “Gilan Ticaret Odasına bağlı işadamlarını ilçemizde ağırlayarak ilçemizi ve ilçemizin sanayisini kendilerine tanıttık. Bu işbirliğini geliştirmek amacı ile önümüzdeki günlerde bizlerde Kosova’ya bir seyahat planlayacağız. İşbirliği anlaşmamızın ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Aydın, “İş dünyamızın sorunlarını TOBB’a İlettik”

TOBB Ekonomik Şura’sının bakanlarında katılımıyla 29 Haziran Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirileceğini bildiren başkan Aydın, “Şura öncesi bölgemizin ve iş dünyamızın sorunlarını yazılı olarak TOBB’a ilettik. Ekonomik şura kapsamında iş dünyamızın talep ve önerilerini bakanlarımıza sözlü olarak da dile getireceğiz” dedi.

Aydın, “Tahkim Arabuluculuk merkezi kurulması için çalışmalara başladık”

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde, tahkim arabuluculuk merkezi kurulması için çalışmalara başladıklarını belirten başkan Aydın, “İş dünyamızın anlaşmazlıklarının çözümü noktasında etkin bir nokta olacağını düşündüğümüz tahkim ve arabulucuk merkezinin fiziki donanım ihtiyaçlarını karşılayarak bir an önce faaliyete geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Dilek ve temenniler bölümünde açıklamada bulunan Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Temmuz ayı içerisinde kutlayacak olduğumuz Kurban bayramı dolayısıyla meclis üyelerinin, Turgutlu halkının ve İslam aleminin bayramlarını kutladı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası