HABERLER  »  TUTSO'da Güneş Enerjisi Sistemleri Toplantısı Yapıldı

TUTSO'da Güneş Enerjisi Sistemleri Toplantısı Yapıldı

18 Şubat 2022
Turgut Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), hayata geçirdiği güneş enerjisi sistemini ilçemizde ve firmalarda daha yaygın hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Güneş Enerji sisteminin ilçede daha yaygın hale getirilmesi için Chemical genel müdürü Özkan Yılmaz, Gumbel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hertem, Solar Today Türkiye Ceo'su Mario Dalsarfati, Güneş Fix yetkilisi Ergun Kuzu ile Gumbel Group İş Geliştirme Uzmanı Ezgi Sezer'le TUTSO'da toplantı yaptı.
Üyelere yönelik olarak neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanı Hami Özer de yer aldı.