HABERLER  »  TUTSO GİRİŞİMCİSİ İŞYERİNİ AÇTI

TUTSO GİRİŞİMCİSİ İŞYERİNİ AÇTI

TUTSO GİRİSİMCİSİ İSYERİNİ ACTI

          Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının yılda iki kez düzenlediği KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan Halim Çavdarcı  iş yerini açtı.

          TUTSO ve KOSGEB işbirliği ile açılan 70 saatlik KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan  Halim Çavdarcı, hak kazandığı 30 bin TL hibe desteğiyle işyerini açtı. İlçe merkezinde Mobilya Satışı üzerine kurulan işyerinin açılışına Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Nazım Balyapan, Marangozlar Odası Başkanı Ali Laleseven katıldı. Çok sayıda davetlinin de katıldığı açılışta, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü açılış kurdelesini keserek, ilçemiz ve ülkemiz için hayırlısı olsun, Allah utandırmasın diyerek işyerini gezerek bol kazançlar temennisinde bulunurken, her türlü yatırımın destekçisi olduklarını söyledi.

         TUTSO Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Nazım Balyapan, eğitimi başarıyla bitirenlere şartları yerine getirmeleri halinde KOSGEB tarafından 30 bin TL hibe  verildiğini, isteğe göre hibe olmamak şartıyla ilk iki yılı ödemesiz sonraki iki yıl geri ödemeli 70 bin kredi olanağı sunulduğunu belirtti.

         Açılışta heyecanlı olduğu görülen iş yeri sahibi Çavdarcı, “Ticaret ve Sanayi Odasının  düzenlediği KOSGEB Girişimcilik eğitimine katıldığını ve eğitim süresi boyunca edindiği bilgilerin iş yeri açarken kendine plan ve program yapma konusunda çok yardımcı olduğunu dile getirdi. Gerekli hazırlıklarımı yaptıktan sonra iş yerimi açtım ve Girişimcilik desteği için gerekli belgeleri hazırlayıp KOSGEB kuruluna sunacağım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi’’



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası