HABERLER  »  TUTSO GİRİŞİMCİLERİ EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

TUTSO GİRİŞİMCİLERİ EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın  Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında yürüttüğü ‘Girişimcilik Kültürünün Yaygınlaştırılması’ projesi tamamlandı.
Proje kapsamında eğitimlere katılan kişilere KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri verildi. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla düzenlenir.
Toplamda 90 kişiye verilmesi planlanan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 83 kişi belge almaya hak kazandı.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, eğitimini başarıyla tamamlayan ve iş yerlerini açarak iş hayatına katılacak olan girişimci adaylarına başarılar diledi.