HABERLER  »  TUTSO ile Gilan Ticaret Odası Arasında ‘Kardeş Oda’ Protokolü İmzalandı

TUTSO ile Gilan Ticaret Odası Arasında ‘Kardeş Oda’ Protokolü İmzalandı

20 Haziran 2022 -

Kosava'nın Gilan şehri Ticaret Odası ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) arasında Kardeş Oda protokolü imzalandı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Gilan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tahiri'nin imzalarını attığı protokolle, iki oda üyelerine daha iyi hizmet vermek ve yeni pazarlar açmayı hedefliyor.

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Gilan Ticaret Odası tarafından odamızla kardeş oda olma yönünde talep gelmişti. Kosova ile tarihi ve kültürel birlikteliğimizin ekonomik bir iş birliğine dönmesi noktasında bu talep bizleri memnun etti. Kardeş oda protokolümüz hayırlı olsun. İş birliği için çalışmalara başlayacağız. Kendilerini Turgutlu’da ve odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Gilan Ticaret Odası Başkanı İbrahim Tahiri, “Turgutlu’da bulunmaktan son derece mutluyuz. Kardeş oda protokolümüzün hayırlı olmasını diliyoruz. Birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz"dedi.

Düzenlenen etkinliğe TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler, TUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Ulcay, Yönetim Kurulu üyeleri M. Fatih Akkaynak ile Hakan Cebe, Gilan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Kemajl Maliqi, Ekrem Shahini, Xhemajl Hasani, Enver Haziri, Shqipton Selimi, Adrian Hasani, Bursa Kosova Kültür Koordinatörü Recep Gündüz, Turgutlu Arnavut Kültür Derneği Başkanı Eyüp Sabri Bilen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası