HABERLER  »  TUTSO DESTEĞİYLE YANSIMALAR FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

TUTSO DESTEĞİYLE YANSIMALAR FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

23.05.2014- Turgutlu Meslek YÜksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Zülfiye Acar’ın ‘Yansımalar’ sergisinin açılışını  Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın yaptı.
CBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Dr. Zülfiye Acar’ın 55 fotoğraftan oluşan ‘Yansımalar’ adlı fotoğraf sergisi açıldı. Sergideki fotoğrafların satışından elde edilecek olan gelir Engelli çocukların eğitim gördüğü Firdevs Gürel Eğitim ve Uygulama Okuluna bağışlanacak.
TUTSO Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın “Yüksekokulda Öğretim Görevlisi olarak çalışan ve TUTSO Kadın Girişimciler Kurulu üyesi olan Dr. Zülfiye Acar’ı kendi çektiği fotoğraflardan oluşan serginin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu kardeşim geçen yıl açtığı fotoğraf sergisinden oluşan “Kadından Yüzler” sergisinin gelirini şehir ve gazi yakınları derneğine bağışlamıştı. Bugün ise açılışını yaptığımız bu güzel serginin gelirini de Firdevs Gürel Eğitim ve Uygulama Merkezine bağışlayacak olması da bizleri son derece mutlu etti. Bizler de oda olarak hocamızın bu güzel çalışmalarını takdir ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarda da yardımlarımızı devam ettireceğimiz” dedi.
Serginin açılışında bulunan Firdevs Gürel Eğitim ve Uygulama Okulunun Müdürü İbrahim Çakmak ise: “Değerli öğretmenimiz Dr. Zülfiye Acar’ın bu anlamlı güzel serginin gelirini okulumuza bağışlayacağı haberi bizleri sevindirdi. Biz de okul olarak TUTSO yönetimi ve Dr. Zülfiye Acar’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Dr. Zülfiye Acar ise kendisine verilen destekten dolayı ve sergisine katılarak yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası