HABERLER  »  TUTSO DAN YENİLENEBİLİR ENERJİ ARAYIŞI

TUTSO DAN YENİLENEBİLİR ENERJİ ARAYIŞI

Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi ve Turgutlu Meslek Yüksekokulu yönetici ve öğretim üyeleri ile Turgutlu Ticaret ve Odası, yenilenebilir enerji alanında yapılacak çalışmalar konusunda bir toplantı gerçekleştirdi.
Turgutlu Ticaret ve  Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Serkan Aydın, Fakülte Endüstri ile İlişkiler Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Murat Pinar, Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Faruk Durmaz ve Öğr. Gör. Altay Erbulak, Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Elemanı Dr. Kıvanç Başaran, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nevzat Avcı ve Ticaret ve Sanayi Odası Proje Sorumlusu Halil Aksoylu katıldı.
Yenilenebilir enerji kaynaklarından en önemlisi güneş enerjisidir. Güneş enerjisi yeni ve yenilenebilir bir enerji kaynağı oluşu yanında, insanlık için önemli bir sorun olan çevreyi kirletici artıkların bulunmayışı, yerel olarak uygulanabilmesi ve karmaşık bir teknoloji gerektirmemesi gibi üstünlükleri sebebiyle son yıllarda üzerinde yoğun çalışmaların yapıldığı bir konu olmuştur. Oda olarak bu önemli yenilenebilir enerji kaynağından faydalanarak Odamız hizmet binasının elektrik ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımız devam etmektedir.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası