HABERLER  »  TUTSO dan Turgutlu Devlet Hastanesine Destek

TUTSO dan Turgutlu Devlet Hastanesine Destek

30.03.2020 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO), hastane ve sağlık çalışanlarına yönelik olarak destekleri devam ediyor.

Turgutlu Devlet Hastanesi'nin, TUTSO'dan talep ettiği 5 adet temassız ateş ölçer cihazı temin edilerek hastane müdürü Mustafa Ergun’a teslim edildi. 

Ayrıca sağlık çalışanlarının koruyucu elbise ihtiyacını gidermek üzere Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek verileceğini bildirildi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın "koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ön cephede çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı kutluyorum. Onların azmi ve başarısı ile bu süreci atlatacağız. Turgutlu Devlet Hastanesinde bu mücadele kapsamında ortaya çıkan eksiklikler ile ilgili koordinasyon halindeyiz imkanlarımız dahilinde hastanemizin ve sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Turgutlu Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Ergun, TUTSO yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın'a oda olarak yaptıkları destek ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası