HABERLER  »  TUTSO da Problem Çözme Teknikleri Eğitimi Verilecek

TUTSO da Problem Çözme Teknikleri Eğitimi Verilecek

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ‘Problem Çözme Teknikleri’ eğitimi verilecek.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), oda üyelerine yönelik olarak sürdürdüğü eğitimlerini ‘Problem Çözme Teknikleri’yle devam ettiriyor. Elzem Akademi işbirliği ile düzenlenecek olan eğitimlerde Teykif Bıyıklı, katılımcılara problem çözme, problem türleri, PUKO, kalite çemberleri, 5 neden, 6 şapka, beyin fırtınası ve neden sonuç analizleri konularında eğitim verecek.

Eğitimlerin ücretsiz olduğunu ve tüm oda üyelerine açık olduğunu belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın “oda olarak üyelerimize yönelik eğitimlerimize her gün bir yenisini eklemek için çalışıyoruz. Şimdi de problemin varlığının anlaşılması, problemleri sistematik olarak çözme kültürünü kazandırmak, ekip olarak problem üzerinde düşünme ve çözüm yolları arama, yaratıcı düşünce kavramını geliştirme yöntemlerinin paylaşıldığı bir eğitim düzenliyoruz” dedi.

‘Problem Çözme Teknikleri’ eğitimi 24 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 09.30 - 16:30 saatleri arasında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek.