HABERLER  »  Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Hasyiğit’ten TUTSO’ya Teşekkür

Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Hasyiğit’ten TUTSO’ya Teşekkür

27 Ocak 2022 -
Turgutlu İlçe Sağlık Müdürlüğü, ilçedeki sağlık kuruluşlarına sağladığı desteklerden dolayı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür plaketi verdi.
    Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan Hasyiğit, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TUTSO) ziyaret etti.
    Pandemi sürecinin başından bu yana gerek toplum sağlığının korunması, gerekse sağlık kurumları başta olmak üzere pandemi ile mücadele çalışmalarında verdikleri desteklerden dolayı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ve üyelerine teşekkür eden Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan Hasyiğit, TUTSO Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın'a plaket takdim etti.
    Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.
    Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, her zaman sağlık camiasının yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, İlçe sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit nezdinde tüm hekimler ve sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı minnet duygularını belirtti.
    Ziyarette TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı'da hazır bulundu.