HABERLER  »  TUTSO Belge Yenileme Tetkiki Gerçekleştirildi

TUTSO Belge Yenileme Tetkiki Gerçekleştirildi

30 Temmuz 2021 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO), Türk Standartları Enstitüsü (TSE) belge yenileme tetkiki gerçekleştirildi.
TUTSO, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ‘TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Standardı ve TS  ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi  belge yenileme tetkiki gerçekleşti.
Gözetim tetkikleri;  29-30 Temmuz 2021 tarihinde Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkikçi  Şahap Paşa Gürler tarafından gerçekleştirildi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak kaliteli hizmet sunumundan ödün vermediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, bu tür tetkiklerin hizmet sunumumuza değer katmaktadır. Oda olarak üyelerimize her zaman en iyi hizmet vermek için çalışıyoruz" dedi.