HABERLER  »  TUTSO Başkanlarına Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

TUTSO Başkanlarına Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

TUTSO Başkanlarına Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının 16 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Organ seçimleri sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Faruk Aydın ve Meclis Başkanlığına seçilen Yavuz Semizler’e  tebrik ziyaretleri devam ediyor. 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler  ve Genç Girişimciler  Kurulu üyeleri ile  Turgutlu  İş Adamları Derneği Odamızın yeni başkanlarını ziyaret etti. 
Odamızın Kadın ve Genç Girişimcilerini ağırlayan Faruk Aydın, girişimcilik bizim milli meselemiz olmuştur. Ülke ekonomimizin en dinamik temel taşı girişimci ruhtur. Gelişen ülkelerin daha ileriye gitmeleri ve sağlam ekonomilere sahip olmaları girişimci kişilerin sayılarının artmasıyla doğru orantılıdır. Bizde bu vesileyle hem Odamızın Kadın ve Genç girişimcilerine hem de açmış olduğumuz eğitimlerle KOSGEB girişimcilerine her zaman destek olmaya özen gösteriyoruz. Her girişim ülkenin ekonomik dinamiklerini yaratır düşüncesiyle her yıl düzenli olarak 3 farklı KOSGEB Girişimcilik eğitimi açarak toplamda 90 kişiye  eğitim imkanı yaratıyoruz. Böylece KOSGEB’in maddi destekleriyle Pazar araştırması yapılmış maddi açıdan gerekli planlaması yapılarak yeni iş yerleri açılmasına katkı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra Kadın ve Genç girişimcilerimizin organize ettikleri bilgilendirme  eğitimleri  ve seminerlerine Oda olarak tam destek veriyoruz.
İlçemizin gelişmesinde önemli işlere imza atan bir diğer kurumu olan Turgutlu İş Adamları Derneğinden övgüyle bahseden Faruk Aydın, iş adamları derneğimiz yaptıklarıyla Turgutlu’ya değer katmaya devam ediyor. İlçemiz iş adamlarına gelişen ve değişen piyasa konularında bilgilendirme seminerleri, gelişim eğitimleri ve projeler içerinde yer almaları ilçemizin değerlerine  önemli katkılar sağlamaktadır.
Yapılan ziyaretlerde karşılıklı fikir alış verişleri yapıldı. İlçemizin daha etkin hale gelmesi için yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyarette birlikte  daha güzel girişimlerin olacağı söylendi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; ‘İlçemize hizmet etmek için bu göreve seçildik. İlçemizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte hareket edip, daha iyi hizmet etmek için  elimizden geleni yapacağız’ dedi.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası