HABERLER  »  TUTSO Başkanı Aydın, Kosova Heyetini Ağırladı

TUTSO Başkanı Aydın, Kosova Heyetini Ağırladı

13 Temmuz 2021 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, Kosava'nın Viti şehrinin belediye başkanı ve heyetini ağırladı.
Kosava'nın Viti şehrinden ilçemize gelen heyet Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Kosova Viti Belediye Başkanı Sokol Haliti, Viti Meclis Başkanı Naim Pira, Özel Kalem Müdürü Jakup Haxhiu, Gazeteci Bahtir Cakolli ile Kosova kültür merkezi koordinatorü Recep Gündüz Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TUTSO) ziyaret etti.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Viti şehir heyetini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Turgutlu sanayisi ve ticareti hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve karşılıklı işbirliği imkanları konusunda müzakerelerde bulundu.
Ziyarette Turgutlu Arnavut Kültür Derneği Başkanı Eyüp Özbilen ve yöneticileride yer aldı.