HABERLER  »  TUTSO Başkanı Faruk Aydın,Hisarcıklıoğlu’na Destek Çağrısında Bulundu

TUTSO Başkanı Faruk Aydın,Hisarcıklıoğlu’na Destek Çağrısında Bulundu

TUTSO Başkanı Faruk Aydın,Hisarcıklıoğlu’na Destek Çağrısında Bulundu 
   Ege Bölgesi Oda ve Borsa Başkaları Tanışma Toplantısı İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Bakanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası başkanı Ender Yorgancılar, Manisa Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz ile İzmir Ticaret Borsası Başkam Işınsu Kestelli’nin davet ettiği 85 Oda ve borsanın başkaları, İzmir Ticaret Odası’nda bir araya gelerek güç birliği yaptı. Başkanlar, Ağustos’ta yapılacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimlerinde Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu’na destek kararı aldı.
Oda başkanları tek tek kürsüye çıkarak, Hisarcıklıoğlu’na yeni dönemde de TOBB’ un başında görmek istediklerini açıkladı.
    Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in de katıldığı toplantıda söz alan Başkan Faruk Aydın, Hisarcıklıoğlu’na destek çağrısında bulundu. Toplantıda söz alan Başkan Aydın;’’Odalarımızı ve Borsalarımızın Hisarcıklıoğlu dönemi öncesi durumlarıyla şimdiki gelmiş olduğu noktayı iyi görmemiz ve ona göre destek vermemiz gerekir. Önceden oda ve borsalarımızın bu kadar gözde değildi. Şimdi ise protokollerdeki yerimizi aldık. Saygılığımız ve gözdeliğimiz ortadadır Bu nedenle oda ve borsalarımızı bu düzeye getiren Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu ve ekibine gereken desteği vermeliyiz. Çünkü hizmetleriyle bunu kanıtlamışlar ve hak etmişlerdir’’ dedi.
   Aydın konuşmasında ayrıca bölge tarımının gerçek değerini bulmadığına dikkat çekerek ortak projeler geliştirmek için teklifte bulundu. Aydın’ın konuşması toplantıya katılan başkanlar tarafından uzun süre alkışladı 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası