HABERLER  »  Başkan Faruk Aydın'a, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Ziyaret

28 Şubat 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitimcileri ziyaret etti.
Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Safa Karpat, Müdür yardımcısı Hatice Özçetin, Biyoloji öğretmeni Sinem Aksel ile Psikolojik Danışman Özge Kaya Temel, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret etti.
Ziyarette TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı'da yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TUTSO Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın, ziyaretçilerine teşekkür etti.