HABERLER  »  TUTSO Başkanı Faruk Aydın, Sorun ve Talepleri Ekonomi Şurasında Dile Getirdi

TUTSO Başkanı Faruk Aydın, Sorun ve Talepleri Ekonomi Şurasında Dile Getirdi

29 Haziran 2022 -
TOBB tarafından düzenlenen iş dünyası ile devlet temsilcilerinin bir araya getirildiği TOBB Ekonomi Şurası'na katılan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın açıklamalarda bulundu.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi Şurası’nda, başta oda üyeleri olmak üzere, Turgutlu ve bölgemizde iş dünyasının yaşadığı sorunları ve talepleri dile getirdi.
TOBB Yönetim Kurum Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, ankara'da gerçekleştirilen şuraya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in katılımıyla gerçekleştirildi.
Şurada, İş dünyasının temsilcileri sorun ve taleplerini Hükümete aktardı.