HABERLER  »  TUTSO\'dan Akınsoft ile İşbirliği Protokolü

TUTSO\'dan Akınsoft ile İşbirliği Protokolü

30 Ekim 2023 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) ile Akınsoft arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Akınsoft Bölge Bayii, Turgutlu Füme Bilgisayar yetkilisi Fikret Turan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sonrasında iki kurum arasında 'Oda Üyelerine Özel Kampanya' protokolü imzaladı.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, "Üyelerimizin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzalıyoruz. Öncelikle bu işbirliğinin her iki tarafa ve protokolden faydalanacak üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi her geçen gün bir üst kademeye çıkarmaya çalışıyoruz. Akredite bir oda olarak her zaman üye memnuniyetini üst safhada tutmaktayız" dedi.
- Protokol Şartları ise şu şekilde oldu;
Öte yandan imzalanan protokol kapsamında, oda üyeleri; Akınsoft Wolvox 8 ve e-ticaret programları yeni lisans alımlarında geçerli liste fiyatlarından yüzde 40 özel indirim uygulanacaktır. (Cumhuriyetimizin 100. yılına özel kampanya şartları için geçerlidir).
Rakipten geçişlerde Akınsoft Wolvox 8 programları liste fiyatından yüzde 40 özel indirim ile sunulacaktır. (mevcut rakipten geciş kampanya şartları geçerlidir).
Oda üyesi programı satın alırken oda belgesini Akınsoft'a ibraz edecektir.
Satış ve satış sonrası eğitim, kurulum işlemleri için Akınsoft tarafından çözüm ortağı yönlendirilmesi yapılacaktır.
Kurulum, eğitim ve faturalandırma işlemleri, kurulumu gerçekleştiren Akınsoft çözüm ortağı tarafından sağlanacaktır.