HABERLER  »  TUTSO Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

31 Ağustos 2020 Pazartesi -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TUTSO) Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

               Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun bir şekilde TUTSO Konferans Salonunda yapılan toplantı, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler'in başkanlığında gerçekleştirildi.

               Konuşmasına 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak başlayan TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler, "Hicri olarak yeni bir yıla başladığımızın müjdecisi olan mübarek Muharrem ayının tüm üyelerimiz ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Muharrem ayı sayısız lütuf ve hikmetlerle dolu kutlu bir aydır. Muharrem ayı aynı zamanda hüzün ve ibret ayıdır. Bizlere yüreklerimizi sızlatan Kerbelayı hatırlatır. Bu yüzden muharrem ayı bizim için ortak bir hüzün mevsimi olduğu kadar hikmeti, merhameti, kardeşliği, dostluğu hatırlatan ibret sofrası da olmalıdır. Muharrem ayının, hepimize güzellikler getirmesini ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan Niyaz ediyorum" dedi.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal etmiş Türk büyükleri ve aziz şehitlerimizin manevi huzurlarında 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan TUTSO Meclis toplantısı gündem maddeleri ile devam etti.

               2020 Yılı Temmuz ayı meclis tutanağı okundu ve meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi.

               2020 Yılı Temmuz ayı Mizan Cetvelinin Tasdiki meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi.

               Yönetim kurulu izahatları bölümünde söz alan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Aydın "Kaliteden Ödün Vermeden Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz"

               ‘Milli mücadele boyunca başta Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükranla anar, yüce Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını buradan bir kez daha kutlarım’ sözleriyle konuşmasına başlayan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Odamız ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyet sistemi denetimlerimiz TSE Baş tetkikçileri tarafından geçtiğimiz günlerde denetlenmiş belgemizin devamına karar verilmiştir. Bildiğiniz gibi odamız aynı zamanda TOBB akreditasyon sistemine dahil ve uluslararası standartlara uygun hizmet veren bir oda konumunda. Kaliteden ödün vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Aydın “Nitelikli elemanlar yetiştirmek için çalışacağız”

Başkan Aydın “Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin proje okulu olması için yapmış olduğumuz başvuru Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından kabul edildi. Önümüzdeki günlerde okulumuzda Yönetim Kurulumuzu oluşturarak okulumuzun yönetiminde etkin rol alacağız. Bölgemizin ihtiyaçlarına göre okulumuzun nitelikli eleman ihtiyacına daha etkin çözümler bulmaya çalışacağız. İlçemizde Teknoloji Fakültesinin içerisinde Teknoloji Geliştirme Merkezi kurmak için çalışmalar yürütüyoruz. Girişimcilere ve işletmelere; iş geliştirme, mali kaynaklara erişim, yönetim, danışmanlık, mentörlük, ofis ve ağlara katılım gibi hizmetlerin sağlayacak bu yapıyı ilçemize kazandırmak için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Aydın “Kovid-19 Kurallarına Mutlak Uymalıyız”

Kovid-19 salgınının maalesef ki tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini halen sürdüdüğüne dikkat çeken başkan Aydın, “Bu nedenle Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı mücadele koşullarına uymamız son derece önemli; kişisel olarak maske, mesafe ve hijyenden oluşan 3 temel kurala mutlak surette uymamız; işletmelerimizde çalışma koşullarımızı pandemi sürecine uygun hale getirmemiz gerekmekte. Temennimiz salgının bir an önce son bulması” dedi.


 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası