HABERLER  »  TUTSO Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

TUTSO Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

23 Ağustos 2021 Pazartesi

Aydın; "SOGEP Projemiz Desteklenmeye Hak Kazandı "

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2021 yılının Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

               Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen Ağustos ayı olağan meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.

               Mecliste 2021 yılı Temmuz ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı. 2021 Yılı Temmuz ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

               Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Aydın, "30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun"

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. Diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük zaferi ile sonuçlanan ve 23 Ağustos - 13 Eylül 1921 tarihleri arasında 22 gün ve 22 gece aralıksız süren Sakarya Meydan Muharebesi 100. yılını kutluyoruz. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü ise 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlayacağız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah rahmet dilemek istiyorum” dedi.

Aydın, “Yardım Kampanyasına 30 Bin Lira Destek Olduk”

Başkan Aydın “2021 yılı içerisinde ülkemiz maalesef ki salgın hastalıkla mücadele ederken bir yandan da  orman yangınları sel felaketleri gibi doğal afetlerle mücadele etmektedir. Bu doğal afetlerde vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralananlara acil şifa dileklerimizi iletmek istiyorum. Afetlerdeki yaraların sarılması amacı ile oluşturulan yardım kampanyasına Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak  30 bin lira destekle katılıyoruz” dedi.

Aydın “SOGEP Projemiz Desteklenmeye Hak Kazandı”

               Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa düzenledikleri projenin birincilikle desteklenmeye hak kazandığını belirten başkan Aydın, “odamız üyelerinin de proje iştirakçisi oldukları destekleniyorum meslekleniyorum isimli projemiz SOGEP destek programı çerçevesinde birincilikle desteklenmeye hak kazandı. Proje kapsamında Hasan Ferdi Endüstri Meslek Lisemizdeki laboratuvarlarımızı günün ihtiyaçlarına göre yenileyerek üyelerimizin ihtiyaç duydukları alanlarda eğitimler düzenleyerek eğitimlere katılanların istihdamlarını sağlayacağız. Projenin geliştirilmesi ve yazımı esnasında görev yapan Salihli ve Turgutlu Proje ekibi ile Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Destek Ofisi Personeline teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Aydın “Tüm Vatandaşlarımızı Koronavirüs Aşılarını olmaya Davet Ediyoruz”

Koronavirüs vakalarında her geçen gün sayının arttığını ve salgından kurtulmanın en etkin yolunun ise aşılamadan geçtiğini belirten başkan Aydın “Vaka sayılarının hızla arttığı şu günlerde buradan bir kez daha aşı çağrısı yapmak istiyorum. 1 buçuk  yıldır pandemi ile mücadele ediyoruz. Ekonomik ve can kayıpları verdik. Bu pandemiden bir an önce kurtulmanın en etkin yolu aşı ile toplum bağışıklığını bir an önce sağlamaktan geçiyor. Bu nedenle aşı olmak bir tercih değil, toplum sağlığı için gerekli ve vazgeçilemez bir durumdur . Bugün koronovirüs vakalarında hastaneye başvuran ve yoğun bakımda bulunan hastaların maalesef ki %90 aşı olmayan kişilerdir .Tüm vatandaşlarımızı aşılarını tamamlamaları için buradan bir kez daha çağrı yapmak istiyorum” dedi.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası