HABERLER  »  TUTSO 3. MESLEK KOMİTESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

TUTSO 3. MESLEK KOMİTESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda 08.10.2013 Salı günü yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Eğerci, 3. Meslek Komitesi Başkanı Veysel Kuşoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Ali Ergüleç, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Mehmet Kırdı  ve sektör temsilcileri katıldı.
11.06.2013 tarih ve 28674 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak uygulamaya başlanan; “Saat 22.00 ile 06.00 saatleri arasında alkollü içecek satış yasağı uygulaması” hakkında, üyelerimizden gelen talep ve şikâyetlerin değerlendirilmesi ve çözüm yollarının tartışılması ayrıca sektörün diğer sorunlarının da görüşülmesi amacıyla düzenlenen toplantıda işletme sahipleri denetlemeyle ilgili yaşadıkları problemleri dile getirdi. Üyelerin talep ve şikayetleri toplantı değerlendirme raporu olarak gerekli mercilere iletilmesine karar verildi.