HABERLER  »  TUTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Video Konferansla Yapıldı

TUTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Video Konferansla Yapıldı

28 Eylül 2020 Pazartesi -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), olağan meclis toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında video konferans şeklinde gerçekleştirildi. 
Video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen 2020 yılı Eylül ayı olağan meclis toplantısında, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler'in açılış konuşmasının ardından gündem maddeleri oylandı ve oybirliği ile kabul edildi.
Mecliste 2020 yılı Ağustos ayı meclis tutanağının okunarak onaylandı. 2020 Yılı Ağustos ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi. 
Yönetimin izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Aydın "Pandemideki Durum Vahametini Korumakta"
Başkan Aydın, "Maalesef ki; tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilçemizde de korona virüs vakalarında artış var. TOBB tarafından gönderilen yazıda bakanlığımızın da izinleri ile toplantılarımızın video konferans yöntemi ile yapılmasının yolu açılarak bizlere bu usulde toplantılarımızı yapmamız tavsiye edildi.  Bu nedenle bugün video konferans yöntemi ile toplanmış bulunuyoruz. Pandemideki durum vahametini korumakta; bu nedenle hükümetimizin aldığı tedbirlere riayet ederek özellikle işletmelerimizde virüsün yayılmasını etkileyecek unsurları ortadan kaldırmamız önem arz etmektedir. Bir an önce tüm dünyanın virüsün olumsuz etkilerinden kurtulması en büyük temennimiz" dedi.
Aydın "TOBB Başkanımıza Sorunlarımızı Aktarmaya Devam Ediyoruz"
Başkan Aydın "Pandemi döneminde üyelerimizin sorunlarını TOBB nezdinde çözmek için çalışmalarımız devam ediyor. Geçen hafta TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısına katıldık. Üyelerimizin ve Turgutlu’nun sorunlarını aktarma şansımız oldu. Yarın da Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanları toplantısını TOBB başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştireceğiz. Bu toplantıda dile getirilmesini istediğiniz sorun ve çözüm önerisi varsa mutlaka bizlere iletiniz.
Aydın "TUTSO Olarak 80 Öğrencimizin Bilgisayar İhtiyacını Karşılayacağız"
Başkan Aydın, "Okullarımız uzaktan eğitim yöntemi ile açıldı. Bildiğiniz gibi her yıl TOBB desteği ile eğitim yardımları gerçekleştirmekteydik, bu sene ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin online eğitimlere sağlıklı bir şekilde iştirak edebilmeleri için tablet bilgisayar kampanyası düzenlenmiştir. TOBB desteğine ilave olarak 20 bin lira Odamız bütçesinden de ilave ederek kampanyaya katılacağız ve yaklaşık 80 öğrencimizin ilçemizde bilgisayar ihtiyacını karşılayacağız" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası