HABERLER  »  TUTSO Üyelerini Dinliyor Etkinlikleri 12'nci Meslek Grubuyla Devam Etti

TUTSO Üyelerini Dinliyor Etkinlikleri 12'nci Meslek Grubuyla Devam Etti

10 Mayıs 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) 'Üyelerimizi Dinliyoruz' etkinlikleri kapsamında 12. Meslek Grubu'nda yer alan üyelerle toplantı gerçekleştirildi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerle bilgi alışverişinde bulunulmak istek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla organize edilen 'TUTSO Üyelerini Dinliyor' toplantıları 12. Meslek Grubu'nda yer alan üyelerle devam etti.
TUTSO hizmet binasında bulunan Elit Restaurant'ta kahvaltılı olarak düzenlenen etkinliğe Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile TUTSO Meclis Başkanı ve aynı zamanda 12. meslek grubu temsilcisi Yavuz Semizler ile Cem Deligöz ve grup üyeleri katıldı.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ın konuşması sonrasında grup üyeleri sektörleriyle ilgili olarak yaşadıkları sıkıntılar ile istekleri konusunda açıklamalarda bulundular.